Opgelet! U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor werkt onze webshop mogelijk niet correct. Klik hier om te updaten of gratis een moderne browser te installeren.

Teletask

Trendsetter in domotics

TELETASK is dé producent van high-end domotica en daarenboven een Belgisch bedrijf.

Door een sterke nadruk op onderzoek en ontwikkeling, garandeert TELETASK betrouwbare en toekomstgerichte oplossingen voor thuis. Onze producten bieden een complete integratie van alle dagelijkse functies zoals verlichting, verwarming, airco en dergelijke. Wij streven hierin naar een comfortabele en veilige manier van leven.

Anderzijds bieden de TELETASK producten ook een volledige oplossing voor audio, home theatre, videoparlofonie, ... voor uw landhuis, exclusieve villa of de praktijk, showroom of hotel.

  • Gebruikersproducten
    De TELETASK gebruikersproducten doen meer dan gewoon iets aan- en uitschakelen. In het gamma zitten toetsen, aanraakvensters, touchscreens, afstandsbedieningen en geavanceerde hulpmiddelen die u toelaten overal alles efficiënt te bedienen. De TELETASK bedieningsproducten staan garant voor een exlusief design dat perfect opgaat in uw interieur. Meer nog, door het gebruik van bijzonder hoogwaardige materialen en afwerkingen, tillen ze uw interieur op een hoger niveau.

  • Technische producten
    De TELETASK technische producten zijn de onzichtbare doeners van het integrerende domoticasysteem. Uw elektrotechnisch installateur weet perfect de technische eigenschappen van deze producten af te stemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften. De gordijnen sluiten, het licht aanschakelen, de temperatuur controleren en beheersen, de CD speler starten... het wordt allemaal verzorgd door de TELETASK technische modules die netjes in het elektrisch verdeelbord worden opgeborgen.

De TELETASK producten dienen comfort, veiligheid en energiebesparing mogelijk te maken. Eenvoudig gezegd: levenskwaliteit. Als u zich veiliger voelt als je weet dat je huis veilig achterblijft en er geen onnodige energie verloren gaat, dan voelt u 'comfort'. En dat is het ultieme doel van TELETASK. Er voor zorgen dat u zich goed voelt, thuis, op het werk of waar u ook gaat.

Moderne huizen zijn vaak al voorzien van veel comfortabele oplossingen. Toch ontbreekt er nog vaak iets als u bouwt of renoveert. Wilt u nog wat extra spotjes in de keuken, gedimde vloerverlichting in de living, automatische gordijnen of rolluiken, verwarmingregeling per kamer, toegangscontrole met automatische sloten, muziek zowel in de keuken als in de badkamer, een parlofoon, een alarmsysteem,... kijk, zet dat alles op een rijtje en u hebt heel wat te beheren. Oorspronkelijk bedoeld om uw comfort te verhogen maar toch geeft het u waarschijnlijk een overladen gevoel. Het wordt steeds complexer en steeds moeilijker te controleren. 's Morgens, 's avonds, als u weg gaat of net thuis komt, als u bezoek heeft of rustig een bad wilt nemen...

TELETASK lost het eenvoudig op.

Eenvoud, daar tekent TELETASK voor. Al deze oplossingen, betrouwbaar door ons samengebracht. Integratie of anders gezegd hoogwaardige domotica. In plaats van tientallen schakelaars en afstandsbedieningen krijgt u een efficiënt TELETASK bedieningspaneel waar één simpele knop het nodige combineert.

Klik op 'ochtend', 'nacht', 'woning verlaten'... en vergeet al de rest! Gebruik je tijd voor interessantere zaken. TELETASK brengt oplossingen gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid, comfort en veiligheid en vooral, 24 jaar ervaring. Vandaag, in meer dan 20 landen. U bent trouwens niet alleen. Tienduizenden klanten gebruiken onze producten dagelijks. Met een hogere levenskwaliteit tot gevolg!

Ontwerp & ontwikkeling: Espresso Design & Dobble