Opgelet! U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Hierdoor werkt onze webshop mogelijk niet correct. Klik hier om te updaten of gratis een moderne browser te installeren.

Onze merken

Over Aiphone...

Aiphone is sinds zijn opgrichting in 1948 in Nagoya, uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van intercom systemen. Aiphone heeft zijn positie zijn leiderschapspositie verdiend door te focussen op kwaliteit en dat binnen elke stap van het proces. Door de sterke betrokkenheid bij Total Quality Control zijn ze bij Aiphone voortdurend op zoek naar manieren om hun producten en processen te verbeteren.

Aiphone’s assortiment reikt van eenvoudige audio toestellen om uw deur te beantwoorden tot gesofisticeerde video toegangsbeveiligingen, complexe commerciële systemen met microprocessors en luxueuze beveiligings- en communicatiesystemen voor woningen en appartementen.

Over bTicino...

Met het MY HOME RF-systeem worden eenvoudigweg geavanceerde elektrische installaties tot stand gebracht om de lichten en de rolluiken te automatiseren maar ook om de woning tegen gas- en waterlekken te beschermen. Dankzij de radiotransmissie en een voeding van de schakelaars op batterij, worden de toestellen gemakkelijk in de infrastructuur van de traditionele elektriciteitsinstallatie geïntegreerd en vereisen zij geen bijkomende bedrading.

Met de ZigBee-technologie voor de informatie-uitwisseling tussen de verschillende toestellen kan het MY HOME RF-systeem zelfs binnen grote ruimtes met obstakels of wanden gebruikt worden. Voordelen voor een nieuwe installatie: Op basis van de infrastructuur van de traditionele elektriciteitsinstallatie kunnen domoticafuncties gekozen worden. Voordelen voor renovatie: Evolutie van een traditionele elektriciteitsinstallatie met toevoeging van een nieuw bedieningspunt zonder kap- en breekwerk tot de installatie van basisdomoticafuncties. Voordelen van integratie met My Home: Gebruik van RF-toestellen om de domotica-installatie met bus uit te breiden naar oorspronkelijk niet bekabelde ruimtes.

Over Niko...

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart. Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor je zuiniger met energie omspringt.

Met Niko Home Control bedien je heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of

Over Qbus...

Qbus is een 2 draad stroom-bussysteem met een centrale controller. Praktisch betekent dit: De controller heeft 1,2 of 3 busvoedingen. Vanuit deze busvoeding(en) vertrekt een buskabel met 2 geleiders (+en-) en dat naar iedere Qbus module in de installatie. (relaismodule, dimmermodule, schakelaar, thermostaat,bewegingsdetector,....).

Bovendien herkennen deze modules de polariteit zodat het in feite niet uitmaakt hoe ze worden aangesloten op de bus. Per busvoeding (500mA) kunnen tot ca 50 units (10mA) worden aangesloten, uitzondering is de bus-voeding van de CTD01 (200mA) waar slechts tot ca 20 units kunnen worden gekoppeld. De topologie van de bus kan zowel gesloten lus, boomstructuur, sterstructuur of een combinatie van lus, ster en boom zijn. Als buskabel gebruik je een afgeschermde kabel met minstens een sectie van 2 x 1 mm2. De maximale afstand tot de verste verbruiker/module bedraagt 200 meter heen, en ingeval van een gesloten bus nog eens 200 meter terug.

Over Teletask...

Trendsetter in domotics

TELETASK is dé producent van high-end domotica en daarenboven een Belgisch bedrijf.

Door een sterke nadruk op onderzoek en ontwikkeling, garandeert TELETASK betrouwbare en toekomstgerichte oplossingen voor thuis. Onze producten bieden een complete integratie van alle dagelijkse functies zoals verlichting, verwarming, airco en dergelijke. Wij streven hierin naar een comfortabele en veilige manier van leven.

Ontwerp & ontwikkeling: Espresso Design & Dobble